HomeTentenArtikelenVaartochtenPrijslijst
Contact
ERS Party Verhuur Service
Oostelijke Randweg 2
1723 LH  Noord-Scharwoude
0226-752190
06-46584577
Koolvlet  //  Akkerschuit
Hapje & Drankje
Aantal personen
Aandrijving
Wij varen met een authentieke Langedijker akkerschuit uit 1928, deze schuit is genageld en weegt ongeveer 2300 kilo. De schuit wordt elke 3 jaar voor onderhoud op het dok getrokken en rondom voorzien van nieuwe (teer/coating), dit zorgt voor de mooie zwarte kleur.
Op verzoek kunnen wij onderweg zorgen voor een kopje koffie, thee of een pakje limonade. Ook is het mogelijk om in Langedijk aan te meren bij een van de restaurantjes en daar te genieten van een heerlijke lunch, diner of een uitgebreide borrel.
Wij varen met maximaal 12 personen per schuit, voor grotere gezelschappen hebben wij de beschikking over meerdere schuiten. Dus ook voor grotere groepen of bedrijfsuitjes kunt u bij ERS Party Verhuur Service terecht.
De schuit wordt aangedreven door een 2 cilinder lister motor, de motor is luchtgekoeld en moet worden aangeslingerd. De motor maakt een prachtig ouderwets plof/knal geluid. Ook hebben we een kloet en pickhaak aan boord van elke schuit.
         Vaartocht Langedijk
 
Maak eens gezellig met familie of vrienden een vaartocht door het rijk der 1000 eilanden op een authentieke Akkerschuit.
 
Bij ERS partyverhuurservice huurt u een koolvlet/akkerschuit met schipper. De schipper stippelt in overleg met u een mooie route uit welke we zullen varen.
 
Onderweg komen we langs de mooiste plekjes van Langedijk, zo is er het museum Broeker Veiling, als we geluk hebben is de palingroker aan het werk en kunnen we genieten van een heerlijke vers gerookte paling, het prachtige Oosterdel gebied en uiteraard de kleine slootjes. Ook kunnen we langs de scheepshelling welke nog steeds in gebruik is.
 
Ook is het mogelijk om tijdens de tocht ergens aan te meren om een heerlijke lunch of borrel te gebruiken, u kunt dit allemaal vooraf aangeven zodat we u van de juiste informatie kunnen voorzien.
 
De schipper is in bezit van het vaarbewijs.
 
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf en beleef een geweldige tijd op het water van Broek op Langedijk.